آغاز طرح «ناشر شو» در یازدهمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال

آغاز طرح «ناشر شو» در یازدهمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال

دبیر بخش نشر دیجیتال یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه‌های دیجیتال گفت: همزمان با برگزاری این نمایشگاه کمپین «ناشر شو» در یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه‌های دیجیتال اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ابوالفضل قناعت پیشه با بیان این مطلب افزود: کسانی که تمایل دارند به عنوان ناشر دیجیتال در سطح کشور فعالیت کنند می توانند در ایام برگزاری نمایشگاه با مراجعه به غرفه های درنظر گرفته شده برای این کمپین، به عنوان شخص ناشر دیجیتال ثبت نام نمایند.

وی با اشاره به تعریف #ناشردیجیتال بیان داشت: ناشر دیجیتال به کسی گفته میشود که هرگونه تولید #محتوای_دیجیتال شامل نرم افزار های رایانه ای، بازی، انیمیشن، اپلیکیشن های موبایل، آموزش های مجازی، فرآیندهای دیجیتال مارکتینگ و سایر فعالیت های مرتبط در این زمینه را داشته باشد.

دبیر بخش #نشردیجیتال یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه‌های دیجیتال با تاکید بر امکان ثبت نام افراد به عنوان اشخاص حقیقی و حقوقی جهت فعالیت در حوزه نشر دیجیتال تصریح کرد: از مزیت های این طرح معافیت های مالیاتی در نظر گرفته شده برای ناشران دیجیتال و همچنین اعطای تسهیلات و کمکهای مختلفی جهت توسعه کسب و کارهای دیجیتال است.
قناعت پیشه ادامه داد: ناشران دیجیتال پس از اتمام فرآیند ثبت نام می ‌توانند در حوزه تولید محتوای دیجیتال و سایر کسب و کارهای دیجیتال وارد به فعالیت بپردازند.
وی همچنین با اشاره به برگزاری یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه‌های دیجیتال در دو بخش کلی نرم افزارها و محتوای چند رسانه ای گفت: از جدیدترین آثار منتشر شده توسط ناشران کشوری در این دو بخش طی ایام برگزاری نمایشگاه رونمایی خواهد شد.

saramad.ir

samandehi.ir

telegram.com/itdmc

instagram.com/itdmc

aparat.com/itdmc

 

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.



نظر
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.