10+1 گام اساسی در دیجیتال مارکتینگ
10+1  گام اساسی در دیجیتال مارکتینگ

10+1 گام اساسی در دیجیتال مارکتینگ

قبل از اینکه وارد گام های اساسی دیجیتال مارکتینگ بشیم لازم است اشاره کنم که اگر زمانی عبارت «همیشه حق با مشتری است»، تابلو و شعار غالب فروشندگان و بازاریاب­‌های معروف و بزرگ دنیا محسوب می‌­شد با اختراع اینترنت و چند سالی پس از آن، راه­‌اندازی تدریجی فروشگاه‌­های آنلاین این شعار به «مشتری، پادشاه است» تغییر کرد. این یعنی اهمیت توجه به «مشتری» به عنوان رکن اصلی یک تجارتِ دو سویه. در هر دو حالت فروشندگان باید از مشتری بابت قدم گذاشتن در فروشگاه ما و یا انتخاب سایت ما برای خرید اینترنتی تقدیر می­شد.

اما این شعارها زمانی­که تعداد فروشندگان، فروشگاه­‌های آنلاین و غیرآنلاین به حدی زیاد شوند که مخاطب به ‌راحتی نتواند فروشگاه، محصول یا خدمات مورد نظرش را پیدا و انتخاب کند کارایی خود را از دست می‌­دهند. در چنین بازار رقابتی‌ای، مهم­ترین وظیفه­­‌ی شما به عنوان صاحبان کسب‌­وکار این است که در میان انبوه رقبا بتوانید خودتان را پیش روی چشمان مشتریان بالقوه قرار دهید تا خواسته یا ناخواسته شما را ببینند و سپس آگاهانه انتخاب‌­تان کنند.

رشد شتاب­دار دسترسی به رایانه شخصی و موبایل و نیز افزایش ضریب نفوذ اینترنت در سراسر جهان طی یک دهه اخیر مسیر تجارت جهانی و کسب‌­وکارهای سنتی را به کلی تغییر داد و شرایطی مشابه آنچه گفته شد را ایجاد کرد. حالا چند سالی است که شعار «محتوا، پادشاه است» سرلوحه‌­ی تمام کسب­‌وکارهای آنلاین و حتی وب­سایت­‌های غیر فروشگاهی شده است. در این­جا محتوا هر آن چیزی است که هم بتواند شما را در موتورهای جستجو بالاتر بیاورد، هم او را وادار به کلیک روی آدرس سایت شما بکند و هم او با ارایه اطلاعات مفید، او را ترغیب به جستجوی در میان سایر صفحات سایت و یا خرید از فروشگاه اینترنتی‌­تان بکند.

از این­جا اصطلاح «بازاریابی دیجیتال» یا همان «دیجیتال مارکتینگ» به­ عنوان ابزار اصلی تحقق این رویا مطرح می‌­شود. در یک تعریف عمومی می­توان گفت دیجیتال مارکتینگ شامل مجموعه تمام ابزارها و فعالیت‌هایی است که برای بازاریابی محصولات و خدمات در بستر دیجیتال مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در ادامه طی 1+10 گام اصولی، به اختصار به همه‌ی تکنیک‌ها و ابزارهایی که زیر مجموعه دیجیتال مارکتینگ قرار می‌گیرند می­‌پردازیم.

گام‌های اساسی در دیجیتال مارکنیگ:

  • گام صفرم! – تعیین استراتژی
  • گام ۱-  ایجاد سایت یا اپلیکیشن
  • گام ۲ – سئو (بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو)
  • گام ۳ – تبلیغات بنری
  • گام 4 – سیستم­‌های کلیکی
  • گام 5 – سایت­های نیازمندی­‌ها
  • گام 6 – تبلیغات در گوگل Google Ads
  • گام 7 – ایمیل مارکتینگ
  • گام 8 – شبکه های اجتماعی
  • گام 9 – بهینه‌­سازی نرخ تبدیل
  • گام 10 – آنالیز داده ها با گوگل آنالیتیکس

گام صفرم! – تعیین استراتژی

این گام در اصل به اقدامات قبل از آغاز دیجیتال مارکتینگ مربوط می­شود، اما همچنان اهمیت دارد و فعالیت­‌های بازاریابی شما را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد. سوال اول این است: شما از چه استراتژی می­‌خواهید برای کسب درآمد اینترنتی استفاده کنید. برای کسب درآمد اینترنتی چهار استراتژی وجود دارد.

فروش:

پر استفاده‌­ترین پلتفرم کسب درآمد از اینترنت استراتژی فروش است. در واقع شما می­توانید هر کالای فیزیکی یا مجازی را در اینترنت به فروش برسانید و از آن درآمد کسب کنید. تمامی فروشگاه­‌های اینترنتی از هر نوعی که باشند در این دسته قرار میگیرند.

  • خدمات

این مورد نیز امروز بخش بزرگی از پلتفرم‌­های کسب درآمد اینترنتی را تشکیل می­دهد. تمام سایت­‌هایی که به گونه­‌ای خدماتی برای کاربران خود ارائه می­‌کنند مانند شرکت­های طراحی سایت و سئو، شرکت‌­های ارائه مشاوره، شرکت­‌های هاستینگ و …  جزو این دسته­‌اند.

  • جذب تبلیغات

این استراتژی مخصوص سایت­هایی است که بازدیدکننده زیادی دارند و از این پتانسیل استفاده می­کنند تا از طریق جذب تبلیغاتِ شرکت­‌ها و سایت­های دیگر به درآمد برسند.

  • همکاری در فروش

در این روش که به «اَفِلیِت مارکتینگ» معروف است شما محصولات یا خدماتی را از شرکتی که امکان همکاری در فروش داشته باشد انتخاب می­کنید. سپس توسط بازاریابی سعی در فروش محصول یا خدمات آن شرکت می­کنید و از هر فروش درصدی به عنوان پورسانت از طرف شرکت به شما پرداخت می­شود. این روش در کشورهای خارجی بسیار رایج است و سایت­‌هایی هستند که ماهانه میلیون­ها دلار فقط از فروش محصولات سایر شرکت­ها سود میکنند. در ایران نیز شرکت‌های متعددی این امکان را دارند که از مهم­ترین آن‌ها  می­توان به همکاری در فروش دیجی‌کالا اشاره کرد.

اولین قدم شما در مسیر دیجیتال مارکتینگ باید تحقیق در جامعه و یافتن یک نیاز اساسی مردم باشد. در واقع خود این موضوع یک استراتژی است:

یافتن یک نیاز اساسی در مردم و تلاش برای رفع آن توسط یک محصول یا خدمت باکیفیت

گام ۱-  ایجاد سایت یا اپلیکیشن

پس از تعیین استراتژی کسب درآمد برای خود، زمان رونمایی (لانچ کردن) سایت یا اپلیکیشن شماست. اشتباهی که بسیاری از افراد در این زمینه مرتکب می‌­شوند این است که از ابتدا به فکر هزینه کردن زیاد هستند. مثلا فکر می­کنند اگر مبلغ بیشتری به یک شرکت طراحی سایت بدهند تا سایت دلخواه آن‌ها  را طراحی کند خیلی زودتر و بیشتر به درآمد خواهند رسید تا اینکه همان سایت را با هزینه کمتری و یا حتی رایگان اجرا کنند.

بازاریابی با اپلیکیشن، نشر دیجیتال هِرسه
بازاریابی با اپلیکیشن، نشر دیجیتال هِرسه

پیشنهاد می­کنم در ابتدا سایت مورد نظر خود را با هزینه­‌ای کم ایجاد کنید. حتی می­توانید به صورت رایگان از وردپرس استفاده کنید و فقط هزینه خرید یک قالب حرفه ای را بپردازید. حتی اگر ایده شما به صورت اپلیکیشن است هم­اکنون افزونه­‌های اپلیکیشنی وجود دارد که دقیقا از روی سایت­های وردپرسی مدیریت می­شوند و هزینه‌های پایین چند صد هزار تومانی دارند.

گام ۲ – سئو (بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو)

سئو مجموعه اقداماتی است که باید انجام دهید تا موتورهای جستجو سایت شما را در نتایج جستجوی مرتبط با کلمات کلیدی در صفحه اول نشان دهد. فرض کنید شما یک فروشگاه آنلاین موبایل دارید. فکر می­‌کنید ماهانه چند هزار نفر عبارت “خرید موبایل” یا عبارات مرتبط را جستجو می­کنند؟

اگر سایت شما در تمام جستجوها جلوی چشم این کاربران باشد چه اتفاقی می­افتد؟ طبیعی است که این موضوع می­تواند صدها و شاید هزاران فروش را در ماه برای شما به همراه داشته باشد.

سئو برای موتورهای جستجو، نشر دیجیتال هِرسه
سئو برای موتورهای جستجو، نشر دیجیتال هِرسه

سئو به عنوان یکی از اساسی­‌ترین فاکتورهای دیجیتال مارکتینگ ابعاد مختلفی دارد که شما باید حتما و حتما به دو فاکتور زیر اهمیت بیشتری بدهید.

  1. تولید محتوا

موتورهای جستجو امروزه عاشق! محتوای مفید و دست اول هستند (و نه حتی ترجمه شده). به تولید محتوا صرفا به عنوان یک رفع مسئولیت نگاه نکنید و واقعا یکی از فعالیت‌­های اصلی آنلاین خود را تولید محتوا (متن، صوت، عکس و ویدیو) بدانید.

هر چقدر بتوانید محتواهای عالی و باکیفیت تولید کنید هم در چشم گوگل و هم در چشم کاربران تبدیل به یک سایت باکیفیت خواهید شد که می­تواند مستقیما درآمد شما را به طرز چشمگیری افزایش دهد. و البته فراموش نکنید که آینده بازاریابی دیجیتال، محتوای ویدیویی است.

تولید محتوای ویدیویی، نشر دیجیتال هِرسه
تولید محتوای ویدیویی، نشر دیجیتال هِرسه
  • لینک­ سازی

از دید گوگل هرچقدر تعداد بیشتری از سایت‌­های باکیفیت و مرتبط با فعالیت شما به سایت شما لینک بدهند یعنی سایت شما ارزش معرفی به دیگران را دارد. پس گوگل هم شما را به دیگران معرفی می­کند. فلسفه و اهمیت بَک­لینک نیز از همین­‌جا آمده است. روش­‌های مختلفی برای دریافت لینک وجود دارد که طبیعی‌­ترین آن این است که محتوای سایت شما به قدری مفید و دست اول باشد که دیگران خود از روی علاقه به سایت شما لینک دهند! ولی خوب شاید شما هم مثل من خیلی طرفدار این روش نباشید. به هر حال بعضی اوقات باید خودمان دست به کار شویم و لینک­‌سازی کنیم.

اهمیت بک لینک یا لینک سازی در دیجیتال مارکتینگ، نشر دیجیتال هِرسه
لینک سازی در دیجیتال مارکتینگ، نشر دیجیتال هِرسه

گام ۳ – تبلیغات بنری

تبلیغات بنری را می­توان از اولین نوع تبلیغات اینترنتی دانست. اما زیاده روی در این زمینه باعث کاهش اثرگذاری آن می­شود. تبلیغات بنری بی رویه باعث شده است تا ذهن کاربران در برابر دیدن این تبلیغات مصونیت پیدا کند و امروز دیگر حتی در سایت­ها اکثرا چشم‌مان تبلیغات را نمی­‌بیند، چون به­قدری از این تبلیغ­‌ها دیده­ایم که ذهن ما به صورت ناخودآگاه در اکثر موارد آن‌ها را فیلتر می­کند. تبلیغات بنری باید در سایت­های مرتبط و برای مخاطبان هدف به نمایش درآید.

تبلیغات بنری در دیجیتال مارکتینگ، نشر دیجیتال هِرسه
تبلیغات بنری در دیجیتال مارکتینگ، نشر دیجیتال هِرسه

گام ۴ – سیستم­‌های کلیکی

سیستم­‌های کلیکی یکی دیگر از روش­های تبلیغات بنری است. اما همان مشکل قبلی در این سیستم­‌ها نیز وجود دارد و بنرهای شما اغلب در سایت‌­های غیر هدفمند نمایش داده می­شوند. از معروف­ترین این سیستم‌­های کلیکی می­توان به ای نتورک، کلیک یاب، صبا ویژن، یکتانت، مدیا اد و … اشاره کرد.

اگرچه بعضی از این سیستم­‌ها با دریافت هزینه‌­های بیشتری برای کلیک، هدفمندی موضوعی ایجاد کرده­اند ولی همچنان دقیق نبوده و نمایش دهندگان تبلیغات در هنگام ثبت سایت خود در این سیستم­‌ها چند هدف موضوعی را انتخاب می­کنند و باز هم ممکن است هدفمندی واقعی صورت نگیرد.

گام ۵ – سایت­های نیازمندی­ها

استفاده از سایت­های نیازمندی­ها یکی دیگر از روش­های تبلیغات اینترنتی است. از معروف­ترین آن‌ها  میتوان به سایت ایستگاه و از پلتفرم‌­های جدید این نوع تبلیغات می­توان به دیوار و شیپور اشاره کرد.

در این سایت­ها معمولا می­توان به صورت رایگان نیز آگهی داد. ولی در صورت پرداخت هزینه خدمات بیشتری دریافت می­کنید. مثلا در صورت پرداخت هزینه، آگهی شما علاوه بر صفحه اصلی در زیر آگهی­های مرتبط با آن دسته نیز نمایش داده می­شود و همچنین می­توانید لینک سایت خود را نیز قرار دهید.

در صورتی­که می­‌خواهید از سایت­‌های آگهی استفاده کنید پیشنهاد می­کنم یک متن کاملا منحصربه­‌فرد و غیر کپی و نسبتا طولانی بنویسید. داشتن محتوای باکیفیت در این سایت­ها می‌تواند باعث شود آگهی شما در نتایج جستجوی گوگل نیز ظاهر شود و از این طریق به مشتری­‌های هدفمند برسید.

گام ۶ – تبلیغات در گوگل Google Ads

سیستم کلیکی تبلیغات گوگل که نام خود را از Google AdWords به Google Ads  تغییر داده است.

اهمیت گوگل ادز (google Ads) در دیجیتال مارکتینگ، نشر دیجیتال هِرسه
اهمیت گوگل ادز (google Ads) در دیجیتال مارکتینگ، نشر دیجیتال هِرسه

گوگل بزرگ­ترین موتور جستجوی دنیاست، روزانه میلیاردها جستجو در این موتور جستجو صورت می­گیرد و امروز دیگر افراد برای کوچک­ترین نیازها و سوال­های خود هم گوگل را برای مشاوره انتخاب می­کنند.

اما گوگل در میان این تعداد گسترده جستجو، راهکارهای متنوع تبلیغاتی را نیز برای کسب و کارهای سراسر جهان ایجاد کرده است. تبلیغات در گوگل یکی از بهترین روش­های تبلیغات اینترنتی است و یکی از قدم­های اساسی در دیجیتال مارکتینگ است. چرا که شما را به مخاطب هدف­تان خواهد رساند. مثلا فرض کنید شما فروشنده دوچرخه دنده­ای هستید، به نظرتان کاربری که در یک سایت دانلود موسیقی مشغول دانلود آلبوم جدید احسان خواجه­‌امیری است برای شما می­تواند هدفمند باشد یا کاربری که در گوگل عبارت “خرید دوچرخه” را جستجو کرده است؟

گوگل دقیقا شما را به کاربری می­‌رساند که شما می‌­خواهید. البته این مورد برای شما هزینه بر خواهد بود ولی اگر هزینه کلیک گوگل و هدفمندی کاربران را با سایر سیستم‌­های کلیکی که در بالا اشاره شد مقایسه کنیم نتیجه خواهیم گرفت که باز هم استفاده از گوگل بسیار با صرفه­تر خواهد بود.

هزینه کلیک تبلیغات گوگل برای لغات مختلف، متفاوت است و به فاکتورهای بسیار زیادی مانند میزان رقابت کلمه کلیدی، ارزش تجاری کلمه کلیدی و … بستگی دارد.

گام ۷ – ایمیل مارکتینگ

برخلاف باور بسیاری از افراد که معتقدند دوره‌­ی ایمیل مارکتینگ تمام شده، معتقدم ایمیل مارکتینگ یکی از مهم‌­ترین قدم­ها در دیجیتال مارکتینگ است که تمام شرکت‌­های بزرگ اینترنتی دنیا نیز بر روی آن تمرکز کرده­اند. افراد ایمیل خود را به­راحتی عوض نمی­کنند. حتی ممکن است شماره تلفن خود را عوض کنند ولی ایمیل خود را اغلب عوض نمی­کنند و دقیقا به همین خاطر است که شرکت‌­های بزرگ بر روی آن تمرکز کرده اند.

ایمیل مارکتینگ و نقش کلیدی آن در بازاریابی دیجیتال، نشر دیجیتال هِرسه
ایمیل مارکتینگ و نقش کلیدی آن در بازاریابی دیجیتال، نشر دیجیتال هِرسه

شما از امروز باید تمام تلاش خود را بکنید که هر کاربری که وارد سایت شما می­شود به نحوی ایمیل آن‌ها را جمع­آوری کنید. مثلا می­توانید یک محصول رایگان مانند کتاب الکترونیکی یا یک ویدئو رایگان ایجاد کرده و از آن‌ها بخواهید ایمیل­‌شان را به شما بدهند تا کتاب یا ویدئو را برای آن‌ها  بفرستید.

ایمیل مارکتینگ به شما کمک می‌کند تا مشتریانی که کمی علاقه به شما پیدا کرده‌اند و حاضر شده اند تا ایمیل خود را به شما بدهند با ارسال کردن ایمیل‌های منظم و حرفه‌ای کم‌کم به کسب وکار و خدمات و محصولات خود ترغیب کنید تا به مشتریان واقعی شما تبدیل شوند.

گام ۸ – شبکه های اجتماعی

شبکه­‌های اجتماعی می­توانند نقش مهمی در برندینگ و ارتباط موثر با کاربران داشته باشند. وب سایت­ها به کاربران کمک می­کنند که بدانند خدمات و محصولات کسب و کار شما چیست ولی شما می­توانید در شبکه‌­های اجتماعی به کاربران­تان نشان دهید که خودتان که هستید و با آن‌ها  صمیمی‌­تر شوید. مردم دوست دارند از کسانی خرید کنند که با آن‌ها  بیشتر احساس خودمانی می­‌کنند و شبکه­های اجتماعی ابزاری است که این فرصت را امروز در اختیار شما قرار داده است. پیشنهاد می­کنم در پیج اینستاگرام خود سعی کنید نشان دهید شما که هستید. محصولات و خدمات‌تان را فراموش کنید و به آن‌ها  نشان دهید که خودتان که هستد. این موضوع به طرز عجیبی می­تواند در گسترش کاربران شما تاثیر داشته باشد.

اهمیت حضور فعال در شبکه های اجتماعی در دیجیتال مارکتینگ، نشر دیجیتال هِرسه
اهمیت حضور فعال در شبکه های اجتماعی در دیجیتال مارکتینگ، نشر دیجیتال هِرسه

گام ۹ – بهینه­ سازی نرخ تبدیل

«بهینه‌سازی نرخ تبدیل» (CRO) یکی از مهم­ترین بخش‌­هایی است که باید در آموزش دیجیتال مارکتینگ به آن پرداخت و جهشی اساسی در کسب درآمدتان ایجاد می‌کند. به ­عنوان یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ کار شما باید همواره بررسی و «بهینه‌کردن نرخ تبدیل» باشد. تست کردن روش­های مختلف و مقایسه کردن آن‌ها  با همدیگر. گاهی فقط تغییر دادن جایگاه یا رنگ یک دکمه می­تواند نرخ تبدیل شما را بهتر کند. اهمیت این موضوع زمانی مطرح می­شود که شما بدانید که اگر مثلا امروز از 1000 بازدید کننده 10 مشتری دریافت کرده‌اید، اگر بتوانید نرخ تبدیل خود را دو برابر کنید در شرایط جدید از همان تعداد بازدیدکننده 20 مشتری دریافت خواهید کرد. یعنی بدون اینکه هزینه تبلیغات و بازدیدهای خود را زیاد کنید سود خود را دو برابر کرده­اید.

ابزارهای رایگان و پولی زیادی وجود دارند که به شما این امکان را می­دهند که نرخ تبدیل را در سایت خود تست کنید. یکی از این ابزارها که اگر سایت­تان بازدید خیلی زیادی نداشته باشد می­توانید به­راحتی از نسخه رایگان آن استفاده کنید سرویس سایت «هات ‌جَر» (Hotjar)  است. این سایت ابزارهای مختلفی را در اختیارتان قرار می­دهد که دو نمونه از مهم­ترین آن‌ها  «نقشه حرارتی» و «ابزار فیلمبرداری» هستند.

هات جر با نمایش نقشه حرارتی سایت شما، نشان می­دهد تمرکز کابران بیشتر بر روی کدام نواحی سایت­تان است تا از این طریق میزان کلیک­ها در قسمت­‌های مختلف سایت خود توسط کاربران را بررسی کنید. در این تصویر نواحی قرمز رنگ تعداد کلیک بیشتری دریافت کرده­اند. سپس قسمت­های زرد رنگ و در نهایت قسمت‌های آبی.

مشاهده نقشه حرارتی سایت با HotJar، نشر دیجیتال هِرسه
مشاهده نقشه حرارتی سایت با HotJar، نشر دیجیتال هِرسه

ابزار فیلمبرداری 

این ابزار هم یکی دیگر از ابزارهای کاربردی هات جَر است. در این ابزار، هات جر از زمانی­که کاربری وارد سایت‌تان می­شود تا زمانی­که خارج می­شود از صفحه سایت شما فیلمبردای می­کند. سپس می­توانید با تماشای این فیلم­ها متوجه شوید که کاربران چه واکنشی نسبت به صفحه یا المان‌های سایت شما نشان می­دهند و می­توانید در صورت نیاز آن‌ها را ویرایش و بهینه کنید.

گام ۱۰ – آنالیز داده ها با گوگل آنالیتیکس

آنالیز داده­ ها یکی از مهم­ترین بخش­های دیجیتال مارکتینگ است. هر وقت فروش کم شود، هر وقت بازدید­کننده کم شود، هر وقت نرخ تبدیل کاهش یابد، این داده‌­ها هستند که می­توانند به ما بگویند چه اتفاقی افتاده است. گوگل آنالیتیکس (google analytics) ابزاری نامحدود و رایگان است که دقیقا به شما نشان می­دهد در سایت شما چه اتفاقی افتاده است. توسط این ابزار می­توانید از میزان بازدیدهای روزانه و اینکه هر بازدید کننده­ای از چه کانالی وارد سایت شما شده است مطلع شوید. همچنین می­توانید میزان ماندگاری و نیز Bounce Rate کاربران سایت خود را مشاهده کنید. در گوگل آنالیتیکس شما می­توانید هدف یاGoal های مختلفی تعریف نمایید تا متوجه شوید که چند درصد از کمپین­ هایی که ایجاد می­کنید به موفقیت می­‌رسند. اگر این ابزار را بر روی سایت یا اپلیکیشن خود استفاده نمی­کنید پیشنهاد میکنم حتما همین امروز استفاده از این ابزار را شروع کنید.

لزوم توجه به گوگل ادز (google Ads) در دیجیتال مارکتینگ، نشر دیجیتال هِرسه
لزوم توجه به گوگل ادز (google Ads) در دیجیتال مارکتینگ، نشر دیجیتال هِرسه

نویسنده: احسان مهرجو

منبع: نشر دیجیتال هِرسه

انتشار در: مجله دانستنیها

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.



نظر
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.